Szolgáltatások

 

 • A Sárkány Center Indoor Golf Centrum zárt club formában működik: Sárkány Center Indoor Golf Club (rövidítve Club).
 • A Centrumban egy Fullswing szimulátor, egy Skytrak szimulátor, egy putting-chipping green és 4 elütő hely áll a tagok rendelkezésére.
 • Az Indoor Golf Centrumot a Club alapítói saját részére állították fel, de a technika segítségével lehetővé tették, hogy barátai, ismerősei is használhassák.
 • A Clubba belépni valamelyik clubtag meghívásával lehetséges. A clubtag a Club honlapján keresztül elküldi a meghívót a clubba belépni szándékozó barátjának (Új tag). Az új tag e-mailben értesül a meghívásról. A meghívóban található linkre kattintva kitölti a rá vonatkozó adatokat és az alapszabály elfogadása mellett elmenti azt. Amennyiben a Club vezetősége jóváhagyja a belépést, értesíti az új tagot mikor és hogyan veheti át az azonosító kártyáját, amely az első befizetés értékének megfelelő pontokat tartalmaz.
 • Az azonosító kártyát a Sárkány Center recepciójánál (29-es számú, ötemeletes, sárga színű irodaház földszint) lehet feltölteni új pontokkal. A kapott áfás számlát, kérjük megőrizni, mert reklamációt csak számla bemutatásával tudjuk elfogadni.
 • A Clubtag a nyilvántartott pontjai erejéig tud helyet foglalni a Club honlapján (www.scgolf.hu vagy www.indoorgolfclub.hu), vagy a helyszínen, az emeleti bejáratnál levő érintő monitoron. A már rögzített foglalásokat a helyszínen szabadkapacitás esetén lehet hosszabbítani a credit erejéig.
 • A helyszínen történő helyfoglalás a következő módon történik: 1. érintse meg a monitor képernyőjét, ha nem látja a képet. 2. Az azonosító kártyával érintse meg a monitor mellett felszerelt fekete dobozt, amely hangjelzést ad. A monitoron megjelenik a tag neve, ha ez nem történik meg, ismételje újra a műveletet. 3. A megjelenő naptáron válassza ki a kívánt pályát a szabad időpontok közül, jelölje meg a játék idejének kezdetét és végét. 4. A rendszerből ajánlatos kilépni a foglalás után az azonosító újra érintésével a fekete dobozhoz, megelőzve más tag véletlenül se tudjon a beragadt felhasználó pontjainak terhére pályát foglalni. Amennyiben ez a lépés elmaradt, a rendszer 1 perc üres járat után automatikusan kilépteti a felhasználót.
 • A honlapon vagy monitoron történt helyfoglalást a játék megkezdése előtt el kell indítani az azonosító kártyával a fent említett fekete doboz újra érintésével és a monitoron megjelent kérdés megválaszolásával (a foglalt időpont előtt maximum 5 perccel). Az indítás nélkül a szimulátorok érzékelői nem működnek. A szimulátorok esetén a távirányítóval lehet bekapcsolni a projektorokat. Távozás esetén kérjük kikapcsolni szíveskedjenek. A többit a rendszer automatikusan lekapcsolja. Az elütőkön és a putting-chipping greenen indítás nélkül a lámpák nem kapcsolódnak fel, bekapcsolódik a piros lámpa ha mozgást érzékel. A lámpákat le lehet kapcsolni az adott pálya mellett felszerelt kapcsolóval. Így ha a pálya elindítása után nem kapcsolódik fel a lámpa, ezzel a kapcsolóval lehet felkapcsolni.
 • A helyszínen lehetőség van később golf felszerelések tárolására az erre kialakított, bérelhető szekrényekben, amelyek egy külön szobában vannak. A szobába csak a bérlők mehetnek be azonosító kártyával.
 • A Club területén zárt láncú kamera és riasztó rendszer működik, amelyet a biztonsági szolgálat kezel.
 • Sárkány Center Indoor Golf Club házi szabálya erre a linkre kattintva letölthető.