Full Swing és Skytrak Szimulátorok

 

  Full Swing szimulátor

   

  A műszaki illetve technikai háttért tekintve, a világon egyedülálló infravörös "labda nyomkövető" rendszer és csúcs számítástechnika segítségével, bármely adathoz hozzájuthatunk az elütött golflabdával kapcsolatban. A labda elütést követően átrepül az infravörös kapukon és becsapódik a kivetített képbe, illetve vetítővászonba, ahonnan már a szimulátor viszi tovább, szempillantásnyi gyorsaságú átmenettel, míg a labda meg nem áll.

  simulator

  Ezt követően kerül sor az értékelésre, ami a legpontosabb és legfontosabb adatokat tartalmazza és többek között ezen tulajdonsága tette a golf szimulátorok között magasan és utolérhetetlenül a lista elejére. A táblázati rendszeren kívül, mely tartalmazza a labda sebességét, kiindulási szögét, röppálya hosszát és magasságát, a zászlótól való távolságát, az esetleges szél irányát még egy felső- és keresztmetszeti látképet is ad a kivetített képernyőn, mely hasznos lehet ütés-elemzésben, vagy esetleg ütéstechnika kialakításában, módosításában. Magáról a pályáról is közöl adatokat, domborzati tényezőkkel pontosítva, más és más látószögből tekintve, optimális ütéstávot és irányt súgó varázslóval.

  simulator8small

  A golf szimulátor programjai változatos lehetőségeket biztosítanak a játékos, a kezdő golfozó és természetesen a pro-golfos számára is. Különlegesen szemléletes és látványos módon, audiovizuális effektusokkal (minden élő tényező megtalálható a programban, a lengő zászlótól a madárcsicsergésen át a víztükröződéséig, minden ütés nagyon pontos és élethű, a labdák lepattannak a fákról, csobbannak a vízben, forognak a fűben, koppannak a zászlórúdon).

  A golfvilágban számtalan elismert oktató használja a golf szimulátort tanítványaival, az erre külön kijelölt oktató és gyakorló programmal, a könnyed elsajátítás érdekében. Ez a kedvelt program lehetővé teszi a tanítványok és játékosok számára a különböző ütésformák elsajátítását, így lesz minden foglalkozás játékos és szórakoztató jellegű.

  Élethűen ábrázolt 50 pályás választási lehetőség a világ leghíresebb, legszebb és természetesen legnehezebb golfpályáiból. A gép ugyanakkor nem feledkezik meg a kezdőkről sem, így vannak fantázia pályák, amik különböző nehézségi fokúak, így teljesen testreszabott minden szintű játékos számára.